Pàgina d'inici > Batxillerat_Geografia > El twitter de la Geografia de Batxillerat ja funciona

El twitter de la Geografia de Batxillerat ja funciona

Desprès d’unes setmanes de funcionament, el grup del twitter que hem creat amb l’alumnat de Geografia de Batxillerat ja comença a funcionar a bon ritme i ja portem més de 50 tuits. Tal com explicava aquí fa uns dies, estem utilitzant el microblogging com una eina més per aprofundir, redistribuir, compartir informació entre el grup, o millor dit, comunitat d’aprenentatge. Treballem amb els hashtag #geobat, això ens permet recollir els tuits i que no se’ns perdin en el timeline del twitter. Amb aquesta finalitat, utilitzem un curs obert al Hootcourse i tothom pot veure els nostres tuits, inclús els més antics.

Fins ara, hem utilitzat el twitter per a fer activitats com ara:

– redistribuir enllaços a pàgines relacionades amb els continguts de la selectivitat (hem repartit els 4 blocs temàtics entre el 18 alumnes)

– formular-mos en veu alta interrogants, dubtes, inquietuds… que ens ha deixat cada una de les unitats que anem acabant.

– microcomentaris dels microvídeos participants en concurs internacional dedicat a la sostenibilitat.

I segur que entre tots i totes anirem descobrint noves funcions i possibilitats educatives… estem oberts a totes les suggerències.

A mi particularment també em resulta útil perquè aprenc i re-aprofito alguns dels materials redistribuïts per l’alumnat.

 

Anuncis
 1. 22 Novembre 2010 a les 18:58

  Fa dies que us segueixo i són realment interessants els resultats que esteu obtenint. Segueixo pendent dels vostres progressos a veure si a Cubelles ens atrevim.

 2. 22 Novembre 2010 a les 20:10

  Tot i que els alumnes són més del fb, acaben interessant-se pel twitter i alguns s’hi llancen amb ganes; d’altres són més moderats i d’altres es mostren inactius. Tot i això estem satisfets i és una activitat que no sol trobar mostres de rebuig: no han d’escriure gaire (ja fem altres activitats de més “continguts”), no han de ser “experts” per poder aportar el seu tuit i això acaba sent bo per a l’ambient de classe i per a l’interès per l’assignatura. A veure si us decidiu a Cubelles i podem crear una aula col.laborativa algun dia.
  Ahh…Sonia: enhorabona per ser el bloc de la setmana a blocs.xtec

 3. 22 Novembre 2010 a les 21:04

  Demà a classe ho comentarem. Això de l’aula col.laborativa Roquetes-Cubelles sona bé. Tenim classe dill. 12-13, dimarts 13-14, dijous 9.30-10.30 i div. 13-14. Coincidim algun dels quatre dies?

 1. 12 Desembre 2010 a les 11:45

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: