Pàgina d'inici > Batxillerat_Geografia, General > Twitter a Batxillerat

Twitter a Batxillerat

Enguany, amb el grup de Geografia de Batxillerat anem a provar una nova experiència en networking per tal de dur a terme una experiència col:laborativa en el nostre ensenyament-aprenentatge, mitjançant la plataforma de microblogging Twitter i amb l’ajuda de l’aplicació per a twitter de HootCourse que ens permet crear un espai d’aula propi, on recollir i compartir més fàcilment els nostres tweets de la matèria.

Per a què la utilitzarem?

a) d’una banda, mitjançant la continuació del projecte col·laboratiu iniciat l’any passat des de Twiducate i que vam anomenar l’Observatori del Planeta, buscarem, compartirem i comentarem informació relacionada amb els diferents blocs de continguts que integren les proves PAU, així, 19 ulls veurem més que només els meus, estarem amatents a les novetats, als temes més actuals o polèmics (quasi sempre acaben sortint en alguna de les parts de la prova PAU). Aquesta redistribució d’informació reforça els coneixements de cada un dels alumnes i ens ajuda a afronta les PAU amb més garanties (aquest curs passat els resultats de la prova de Geografia de l’ies Roquetes van estar força bons en relació a la mitjana catalana).

b) aprofitant les limitacions dels 140 caràcters del microblogging, l’alumnat haurà de condensar en una pregunta els seus dubtes, inquietuds, descobertes… de cada tema. Interrogar-se sobre allò que estudiem ens ajuda a conéixer-ho millor.

c) amb el twitter aprenem que les xarxes socials també serveixen per a aprendre i ajudar a aprendre als demés, en un entorn d’aprenentage social obert que va guanyant força a Internet. Les tendències actuals apunten a la preferència de les xarxes socials respecte a les pàgines de continguts (blogs, webs…)

d) per a tot allò que algú propose i ens resulte interessant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: